ΑΡΧΙΚΗ

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Έρωτας

Ο έρωτας


Ο έρωτας στην ηλικία που έχουμε, έχει αρχίσει να είναι «ανύπαρκτος» , επειδή τα παιδιά στις μέρες μας δεν μπορούν να φέρονται με κάποια ωριμότητα ή να πάρουν αυτή την κατάσταση που θα «βρεθούν» στα σοβαρά. Γι’ αυτό το λόγο ο «έρωτας» χαρακτηρίζεται ως κάτι προσωρινό!
Ο έρωτας έπρεπε να ήταν κάτι μοναδικό και κάτι που να μην το νιώθουμε με πολλά άτομα. Δεν μπορούμε να πούμε σε καμιά περίπτωση ότι ήμασταν ερωτευμένες με έναν άνθρωπο στο παρελθόν, με έναν άλλο αυτές τις μέρες και, σε κάποια άλλη στιγμή με έναν διαφορετικό. Δεν πρέπει να είναι έτσι, γιατί χάνεται όλη η ουσία, η μαγεία, η ευτυχία και, γενικά, όλα αυτά τα συναισθήματα, που θα έπρεπε να υπάρχουν αλλά να μην είναι στιγμιαία. Πρέπει να μπούμε όλοι μας στην «διαδικασία» να νιώσουμε πολλά, πριν πούμε ότι είμαστε ερωτευμένες, ή πριν πούμε μεγάλα λόγια στον άνθρωπό μας, που μετά από κάποιο καιρό θα τα μετανιώσουμε. Είναι κάτι μαγικό όλη αυτή η διαδικασία, αν είσαι με τον άνθρωπο που πραγματικά έχεις αγαπήσει, πρέπει όμως να έχεις αυτοσυγκράτηση και να μην δίνεσαι σε έναν άνθρωπο, που ίσως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μετανιώνεις..!
Όταν μπείτε στον κόσμο, που ονομάζεται «έρωτας», θα υπάρξουν πολλά ανάμεικτα συναισθήματα, που θα θέλετε να ουρλιάξετε. Και να τα πείτε παντού, αλλά πρέπει να κρατήσετε σταθερό χαρακτήρα. Και σιγά-σιγά να εκφράζετε αυτά που νιώθετε στον δικό σας άνθρωπο.
Τα περίπλοκα αυτά συναισθήματα θα σας μπερδέψουν, θα σας στεναχωρήσουν, αλλά είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα. Αξίζει να περάσεις αυτό το «βάσανο», γιατί η ανταπόκριση του άλλου θα σε συμπληρώσει ολοκληρωτικά.

Ιωάννα Μπούσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου